Over ons

MeyeMotion staat voor innovatie in veiligheid. Elke dag werken zo’n 20
hardware- en software ontwikkelaars met passie aan onze
gespecialiseerde productenlijn.

Onze expertises:

Ontwikkeling van hardware, software en radiografische communicatie. Die kennis en ervaring zie je terug in onze ‘familie’ MeyeMotion-producten, die steeds groter wordt. Van de MeyeMotion Tag, Tracking Device en Beacon tot de verschillende MeyeMotion Anchors: ze zijn in het leven geroepen om het leven makkelijker en veiliger te maken.

Wij zijn trots op onze technologie

Sinds 2014 werken wij aan de ontwikkeling van een indoor positioneringsysteem. We onderzochten diverse technologieën, maar sinds 2015 ligt onze focus volledig op Ultra Wide Band (UWB). De best beschikbare technologie voor onze toepassingen: tracking, afstandsmeting en positiebepaling met hoge snelheid en precisie. Onze kennis van hoogfrequente radiotechnieken gebruiken we om onze UWB-oplossingen te optimaliseren. Na veelvuldig onderzoek, testen en optimaliseren ontstond onze eigen technologie, waar al onze producten gebruik van maken. Én met een eigen geoptimaliseerde technologie kwam ook een eigen merknaam: MeyeMotion.

100% Nederlands product

Ons team werkt vanuit onze locatie in Elst (Gelderland) continu aan het verfijnen van de technologie en het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor onze klanten. Ook de productie van onze hardware en producten gebeurt op Nederlandse bodem. Met trots kunnen wij zeggen: onze producten zijn 100% ontworpen én gemaakt in Nederland.

Weet weten?​

Benieuwd naar wat MeyeMotion voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met jou mee.
Contact