Technologie

De producten van MeyeMotion werken met
de unieke MeyeMotion-technologie:
een combinatie van Bluetooth en
Ultra Wide Band (UWB).
Door de krachten van beide technologieën te bundelen, delen onze producten supersnel
enorme hoeveelheden afstandsmetingen, op een heel nauwkeurige manier.

Sterk signaal

We gebruiken de geavanceerde MeyeMotion-technologie om afstanden te meten en posities te bepalen. Bluetooth detecteert op een energie-efficiënte manier of er andere apparaten binnen bereik zijn. Door middel van Ultra Wide Band wordt vervolgens afstand gemeten en positie bepaald. Deze technologie werkt met radiogolven, frequenties hoger dan 3000 MHz, om te meten hoe lang het signaal nodig heeft om van het ene naar het andere apparaat te gaan, en weer terug.

De door MeyeMotion geoptimaliseerde UWB-technologie is zeer nauwkeurig. Sterker nog: het is de meest accurate technologie voor positiebepaling. Onze tools – De Anchors, Tags en Beacons – meten elkaars onderlinge afstand op 10 centimeter nauwkeurig, met een meetsnelheid tot maar liefst 1000 positiebepalingen per seconde.

Internationaal succes

Dankzij onze eigen, geoptimaliseerde MeyeMotion-technologie is MeyeMotion al jarenlang een ervaren speler als het gaat om positioneringstechnologie. De MeyeMotion-technologie is een bewezen succes en is toepasbaar in allerlei andere sectoren waarin afstands- en positiebepaling van belang is.
NIEUW IN 2020

De MeyeMotion Beacon

Nu, tijdens én na de coronacrisis, is afstandsbepaling belangrijker dan ooit. Daarom introduceerden we de MeyeMotion Beacon; een praktische tool die het makkelijk maakt om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Een bewezen techniek, in een nieuwe toepassing.